En stil som fångar blicken inifrån och ut

 

Mazda2s sportiga, dynamiska konturer och kraftfulla design uttrycker KODO – Soul of Motion design från början till slut. Dess framåtlutade och balanserade ställning liknar en sprinter i startblocken, färdig att släppa loss en explosion av energi.


Den moderna interiören ger en hög kvalitetskänlsa, ergonomisk design och teknisk innovation – resultatet är att du känner dig som ett med din bil.

  • “mazda2 interiör” mazda2 förarsäte “helt nya mazda2” mazda2 2015 “mazda2 instrumentbräda”

   Förarcentrerad kupé

   Mazda2 är byggd med föraren i centrum med ergonomiska reglage och displayer. Funktioner som MZD Connect* skapar en stark känsla av att du och bilen är en enhet.


   Den förbättrade pedalplaceringen samt justerbar ratt och säten gör det lättare att hitta den bästa körställningen. Vi har också skapat mer axelutrymme fram och en bredare mittkonsol. (*Finns från utrustningsnivå Vision)

   Förarcentrerad kupé

  • “mazda2 interiör” mazda2 förarsäte röd “helt nya mazda2” mazda2 2015 “mazda2 instrumentbräda” mazda2 röd

   Innovativ, modern design

   Gör dig klar för en åktur. När du sitter i Mazda2s sportiga, moderna interiör ser du att den liknar cockpiten i ett flygplan.


   Mätaruppsättningens form är flygplansinspirerad och instrumentpanelen är fördelad som en flygplansvinge. Till och med klimatanläggningens öppningar liknar en jetmotor där de utsända strålarna på dörrklädseln speglar känslan av luftströmmen från jetmotorn.  

   Innovativ, modern design

  • “mazda2 strålkastare” mazda2 led-lampor “helt nya mazda2” mazda2 2015 “mazda2 front” mazda2 röd

   LED-strålkastare

   Mazda2 var först med vår nya strålkastardesign med fyra LED-lampor monterade ytterst i de kromade signaturvingarna – ett uttryck för vitalitet och dynamisk rörelse.

   LED-strålkastarna med låg ljuskägla har ett slående, nästan grymt blänk under dagen men genomtränger den svartaste natt och ger då utmärkt sikt även på långt avstånd (standardutrustning på Mazda2 Optimum).

   LED-strålkastare

  • “mazda2 5 dörrar” mazda2 röd “helt nya mazda2” mazda2 2015 “mazda2 hjul” mazda2 backspeglar

   Sportiga lättmetallfälgar

   Uttrycker sportighet och dynamisk rörelse från nav till fälgkant. Core och Vision modellerna har 15” lättmetallfälgar medan Optimum har kontrasterande 16” lättmetallfälgar.  Båda utförandena ger uttryck för en styrka och tålighet som kompletterar Mazda2s atletiska, kraftfulla hållning.

   Sportiga lättmetallfälgar

  Det är inte säkert att den modell som visas säljs i Sverige. Färger och vissa exteriör- och/eller interiörelement på bilden kan skilja sig från den faktiska modellen.