Nu är den äntling här. Mazda3 VisionR.

 

Mazda3 VisionR är en specialutgåva som är framtagen för dig som prioriterar en sportig känsla och utstrålning. De mörktonade 18" fälgarna matchar Mazda3:s sportiga former perfekt. Motorn på 165 hästkrafter ger bra prestanda och SKYACTIV-tekniken samt bromskraftsåtervinningen hjälper till att hålla bränsleförbrukningen nere.

 

Mazda3 VisionR har en generös utrustning med backkamera, bi-Xenonstrålkastare och infotainmentsystemet MZD Connect med 7-tums färgskärm. Interiören i bilen är av hög kvalitet, säten i hälften skinn, hälften Alcantara, automatisk luftkonditionering och integrerad navigation som ger föraren och passagerarna bästa komfort.

 

PRIS FRÅN: 199 900:- + metalliclack.

Mazda3 VisionR Elegans med sportig känsla

Interiör halvt i skinn, halvt i mocka

18-tums mörka lättmetallfälgar

Backkamera

Backkamera

Backkameran gör det enkelt och säkert att backa och parkera tack vare en detaljerad bild av det som finns bakom bilen. Den här funktionen eliminerar den bakre döda vinkeln genom att visa de låga områden som inte syns i backspegeln på den 7" stora färgskärmen. Backkameran är konstruerad med säkerheten i åtanke och gör det så enkelt som möjligt att fickparkera.

 

18-tums mörka lättmetallfälgar

Större och mörkare hjul med 100% KODO-styling, från navet till fälgens ytterkant. Dessa 18-tumsfälgar i mörktonad aluminium matchar karossens design perfekt och är dessutom unika för Mazda3 VisionR.

 

Exklusiv interiör

Den exklusiva interiören i Mazda3 VisionR är en enastående kombination av hälften skinn och hälften Alcantara. Det smidiga skinnet kompletterar den mjuka Alcantaran, vilket ger ett verkligt exklusivt intryck.


Modellen som visas kanske inte exakt representerar den färg och de specifikationer som gäller för de bilar som för närvarande säljs på marknaden