hero

KODO-Design

Vad är KODO-design?

 

Det nya designspråket "KODO - Soul of Motion" hämtar sin inspiration från djurriket och signalerar samma kraft och dunamik som man upplever bakom ratten. En elegant framtoning som skvallrar om dess egenskaper.

Nya Mazda6. Intervju med chefsdesignern Tamatani-san

Mazdas bilar är välkända både för sin körglädje och för sitt unika formspråk. Mazdas nya KODO-design är lockande, kraftfull och spännande och har inspirerats av rörelser från djurens värld. Tack vare det nya designspråket ser bilen ut att röra på sig konstant, även när den står stilla. Upptäck vår designfilosofi i filmen.

KODO-designens ursprung. Fångar rörelse från autentiska former i naturen.

Ta en titt på Mazdas nya design.

bil

TAKERI konceptbil

bil

TAKERI konceptbil

Nya Mazda6 bygger på de eleganta konceptbilarna SHINARI och TAKERI, som var de första bilarna med designtemat KODO, och symboliserar Mazdas karakteristiska formspråk. Våra bilar fångar autentiska rörelser och uttrycker styrka, snabbhet och spänning – in i minsta detalj.

Elegant och modern design. Spännande former som andas kraft och smidighet.

kodo

TAKERI konceptbil

Den typiska grillen, de tydliga skärmarna och den bakåtlutade känslan skvallrar om den kraft som finns under huven på nya Mazda6. Bilens tuffa och mogna framtoning kompletteras av LED-strålkastarna. Fyra nya karossfärger – Soul Red Metallic, Blue Reflex Mica, Meteor Grey Mica och Jet Black Mica – har tagits fram och ger bättre kontrast och återspeglar en design som är allt annat än ytlig.

Elegant och harmonisk interiördesign. Snygga former möter intuitiv funktion.

Upptäck en rymlig och bekväm bil som är full av smarta funktioner.

Den uppdaterade föraranpassade interiören i nya Mazda6 har lika många spännande detaljer som exteriören. Reglagen är enhetliga och enkla att navigera med.

 
Detta i kombination med den högklassiga polerade aluminiumlooken på dörrhandtagen och växelspaken och de lättviktiga formade sätena gör att du får all den komfort du förväntar dig av bil med hög kvalitet.

Video om nya Mazda6 Upptäck en banbrytande bil.

Upptäck hur snygg och stark nya Mazda6 är i vår hisnande video till musik av de spännande världsberömda cellisterna Tina Guo och Rushad Eggleston.