KODO-design

KODO-designen – Soul of Motion

 

Vi kan inte hjälpa det, men hos Mazda gör vi saker annorlunda – det ligger i vår natur. Det var också just där vi sökte efter inspiration till vår fantastiska nya KODO-design. Våra konstruktörer studerade allt från djurens rörelser i sina naturliga livsmiljöer, till det energifyllda ögonblicket när en bågskytt släpper pilen, för att skapa de strama och muskulösa med ändå svepande linjerna hos Mazda6, Mazda3 och CX-5. Vi jobbar med utgångspunkten att om man riktar blicken mot det oväntade så leder det till okonventionella lösningar.

Helt nya Mazda3. Inspirerad av rörelse

Bekanta dig med helt nya Mazda3


Du kommer att bli hänförd av helt nya Mazda3. Inte bara av det tjusiga utseendet, utan av själva känslan att köra bilen. Med sin innovativa SKYACTIV-teknik ger Mazda3 utmärkta prestanda med en smidighet du skulle förvänta dig av en mycket mindre bil. Och den slagkraftiga KODO-designen kommer att beröra dig även när bilen står still. Upplev helt nya Mazda3.

KODO-designens ursprung. Fångar rörelse från autentiska former i naturen.

Ta en titt på Mazdas nya design.

bil

TAKERI konceptbil

bil

TAKERI konceptbil

Nya Mazda6 bygger på de eleganta konceptbilarna SHINARI och TAKERI, som var de första bilarna med designtemat KODO, och symboliserar Mazdas karakteristiska formspråk. Våra bilar fångar autentiska rörelser och uttrycker styrka, snabbhet och spänning – in i minsta detalj.

Elegant och modern design. Spännande former som andas kraft och smidighet.

kodo

Konceptbilen TAKERI

Den typiska grillen, de tydliga skärmarna och den bakåtlutade känslan skvallrar om den kraft som finns under huven på nya Mazda6. Bilens tuffa och mogna framtoning kompletteras av LED-strålkastarna. Fyra nya karossfärger – Soul Red Metallic, Blue Reflex Mica, Meteor Grey Mica och Jet Black Mica – har tagits fram och ger bättre kontrast och återspeglar en design som är allt annat än ytlig.

Elegant och harmonisk interiördesign. Snygga former möter intuitiv funktion.

Upptäck en rymlig och bekväm bil som är full av smarta funktioner.

Den uppdaterade föraranpassade interiören i nya Mazda6 har lika många spännande detaljer som exteriören. Reglagen är enhetliga och enkla att navigera med.

 
Detta i kombination med den högklassiga polerade aluminiumlooken på dörrhandtagen och växelspaken och de lättviktiga formade sätena gör att du får all den komfort du förväntar dig av bil med hög kvalitet.