Mazda CX-3 2018

Skönhet i rörelse med KODO-designen

 

Tack vare de balanserade proportionerna i KODO-designen, den skulpterade karossen och den sportiga stilen är Mazda CX-3 en crossover för aktiva personer som uppskattar design som sticker ut en aning – särskilt i den livliga nya färgen Soul Red Crystal Metallic.

 

Från grillen och kromdetaljerna till lättmetallfälgarna på 18 tum*, de blanksvarta stolparna och LED-lamporna bak – uppdaterade Mazda CX-utstrålar energi och fart innan du ens satt dig bakom ratten.

 

*Tillgängligt på Optimum

  • Nästa generations KODO-design

   Nästa generations KODO-design

   Uppdaterade Mazda CX-3 är snyggare, mer sofistikerad och modern tack vare KODO-designen som drar till sig blickarna överallt. Den slående, sportiga profilen har många iögonfallande detaljer, från den distinkta grillen och LED-lamporna bak* till den eleganta, skarpa silhuetten och de 18 tum stora lättmetallfälgarna*.

    

   *Tillgängligt på Optimum

   Nästa generations KODO-design

  • Soul Red Crystal Metallic

   Soul Red Crystal Metallic

   Soul Red Crystal Metallic är en ny färg som framhäver KODO-designens snygga linjer på uppdaterade Mazda CX-3. Soul Red Crystal Metallic har utvecklats ur den ursprungliga, ikoniska färgen Soul Red Metallic och ger karossen mer liv, djup och lyster i spelet mellan ljus och skugga. Färgen skapas med tre skikt med hjälp av vår Takuminuri-teknik.

   Soul Red Crystal Metallic

  • Hantverksskicklighet i kupén

   Hantverksskicklighet i kupén

   En lugn, välkomnande plats som stimulerar sinnena, utan distraktioner, så att du kan fokusera på körningen – så har vi utformat kupén. Allt omkring dig känns enhetligt, vilket åstadkoms av färger och material som delar in utrymmet i zoner. Den grå färgen på instrumentbrädan och dörrpanelerna i mocka och skinn* förstärker den sofistikerade atmosfären. 

    

   *Standard med skinnklädsel

   Hantverksskicklighet i kupén

  • Lädersäten

   Lädersäten

   Till utrustningsnivån Optimum kan du välja till svart eller vit skinnklädsel som bägge kommer med elektriskt justerbar förarstol. Klädseln smälter perfekt in i kupéns färgsättning, särskilt den grå färgen på instrumentbrädan och dörrpanelerna, och framhäver den sofistikerade känslan.

   Lädersäten

  • Flexibel interiör

   Flexibel interiör

   En weekendresa? Stor shoppingtur? Ditt livs semester? Mazda CX-3 är så mångsidig att den klarar av alla utmaningar enkelt och passar din föränderliga livsstil perfekt. När du behöver mer lastutrymme kan baksätet delas 60/40 och fällas ner helt platt, så att du får ytterligare flexibelt utrymme. Allt du behöver göra är att lasta.

   Flexibel interiör

  • 18-tums aluminiumfälgar

   18-tums lättmetallfälgar

   Karossens KODO-design framhävs av de senaste lättmetallfälgarna på 18 tum*, med ekrar som blir bredare ut mot kanten. De ser inte bara längre ut utan däcken ser även större ut, vilket ger en känsla av rörelse och djup. De glänsande ekrarna framhäver exteriörens kromdetaljer. 

    

   *Tillgängligt på Optimum

   18-tums lättmetallfälgar

  • Frontgrill

   Frontgrill

   Grillen på uppdaterade Mazda CX-3 har designats om och består nu av åtta ribbor i par i olika tjocklek. Den framhäver karossens skarpa, skulpterade design och ger en mer mogen, sofistikerad stil.

   Frontgrill

  Det är inte säkert att den modell som visas säljs på marknaden. Färgerna och vissa exteriör- och/eller interiördetaljer på skärmen kan skilja sig från den faktiska modellen.

   

  Kombinerade CO2-utsläppsvärden*:
  141 g/km för 2.0 SKYACTIV-G bensin 121 hk 6-växlad manuell växellåda med tvåhjulsdrift 

  140 g/km för 2.0 SKYACTIV-G bensin 121 hk 6-växlad automatväxellåda med tvåhjulsdrift

  152 g/km för 2.0 SKYACTIV-G bensin 150 hk 5-växlad automatväxellåda med fyrhjulsdrift 

  137 g/km för 1.8 SKYACTIV-D diesel 115 hk 6-växlad automatväxellåda med fyrhjulsdrift


  *Fordon typbesiktigas enligt den nya proceduren för typgodkännande, WLTP-förordning (EU) 2017/1151, förordning (EC) 715/2007.

  För jämförelse är referensvärdena NEDC-värden som fastställts i linje med förordningen om implementering (EU) 2017/1153.

  MPG-värdena som anges kommer från officiella EU-reglerade testresultat som erhållits vid laboratorietester. De tillhandahålls endast som jämförelse och återspeglar inte de resultat som du kan uppnå under körning.