CX-5

Förstklassig designevolution och stor hantverksskicklighet

 

Mazda CX-5:s KODO Design förmedlar skönhet och energi. Från fronten till bakdelen skapar formen ett intryck av smidighet och snabbhet. För att framhäva bilens djärva design ytterligare har Mazda utvecklat färgen Soul Red Crystal, som med hjälp av den unika lackeringstekniken Takuminuri, och skapat en färg så livfull att den måste upplevas i verkligheten för att se det fantastiska djupet och lystern.

 

Den rymliga och lyxiga interiören som är utformad med föraren i fokus har en spännade utformning och en materialkvaitet av ypperlig klass. Även passagerarna kommer omedelbart att slappna av i det uppvärmda baksätet*, där lutningen kan ställas in i två steg för extra komfort under längre resor. Alla kan njuta av Bose®-ljudsystemet med 10 högtalare* och MZD Connect, vårt avancerade infotainmentsystem presenterar all information på ett tydligt och snyggt sätt.

 

* standard på Optimum

  • Utformad runt dig, för bättre och säkrare körning

   Utformad runt dig, för bättre och säkrare körning

   På Mazda börjar vi alltid med dig och den mest neutrala positionen för säte, pedaler, kontroller och ratt. När du är bekväm förstärks körglädjen som vi kallar Jinba Ittai

    

   Passagerarna kommer att älska körningen lika mycket som du. Med förbättrad aerodynamik och isolering för att stänga ute bullret, kommer vänner och familj att vara lika bekväma och avslappnade i baksätet som du är framför ratten.

   Utformad runt dig, för bättre och säkrare körning

  • Få fram det vackra med Soul Red Crystal

   Få fram det vackra med Soul Red Crystal

   Soul Red Crystal är en ny färg som förstärker de vackra linjerna och ytorna skapade med KODO Design i nya Mazda CX-5. Soul Red Crystal har utvecklats från den mycket populära originalfärgen Soul Red och den förstärker karossen livfullhet, djup och lyster när bilen förflyttar sig mellan ljus och skugga. Färgen har skapats i tre skikt med hjälp av vår Takuminuri-teknik.

   Få fram det vackra med Soul Red Crystal

  • Fällbara och uppvärmda baksäten

   Fällbara och uppvärmda baksäten

   Baksätespassagerare kommer aldrig känna att de vill sitta i fram. De nya sätena har gjorts om helt och är djupare och mer figuranpassade för utmärkt komfort. På långa resor kan de lutas i två lägen för att skapa en mer avslappnad sittposition, och två USB-laddare finns i det utfällbara mittarmstödet.

   Fällbara och uppvärmda baksäten

  • Sportiga lättmetallfälgar

   Stora lättmetallfälgar

   Med sin snygga och proportionerliga form framhävs Mazda CX-5:s sportighet och elegans med de 19 tum stora lättmetallfälgarna i Gun metallic och en utskuren yta i silver. Bläddra igenom hela listan med lättmetallfälgar för Mazda CX-5.

    


   Stora lättmetallfälgar

  • MZD Connect

   MZD Connect

   MZD Connect gör det enkelt att behålla full kontroll och njuta körningen samtidigt, vilket förhöjer Jinba Ittai-känslan av att vara ett med nya Mazda CX-5.

    

   Använd den välplacerade 7”-informationsdisplayen i färg, röstkommandon eller den intuitiva multifunktionsratten HMI Commander för att navigera och ställa in rätt funktioner. Anslut din telefon och få åtkomst till kontaktlistor och dina favoritspellistor.

   MZD Connect

  Car and driver in perfect harmony Never drive alone

  När du kör en Mazda kör du aldrig ensam. Bil och förare i perfekt harmoni. Som häst och ryttare - något vi kallar "Jinba Ittai." Vi tror att när en känsla av att vara ett med bilen uppstår, blir det också roligt att köra. Vi gör det på vårt eget sätt, för våra bilar handlar om mycket mer än bara A till B. Skönhet genom minimalism. Ett rent, intuitivt förhållande, skapar ett band som inte kan beskrivas med ord. Tillsammans är vi starkare. Vi kör aldrig ensamma. Vi kör tillsammans.

  Designfilosofin Kodo Konst i rörelse

  Vi tror på den japanska principen att mindre är mer. Därför var målet med nya CX-5 att skapa en enkel men elegant form. Bilens muskulösa kaross är en enda, svepande linje från fronten till bakpartiet som framhäver vår mest sofistikerade design hittills och ger intryck av fart. Resultatet är en bil som kombinerar funktionerna och tuffheten hos en SUV med det vi kallar levande konst. Upptäck mer.

  Det är inte säkert att den modell som visas säljs på marknaden. Färgerna och vissa exteriör- och/eller interiördetaljer på skärmen kan skilja sig från den faktiska modellen.