MX-5 RF

Skönhet, komfort, elegans och stil

 

Den förnyade stilen på MX-5 RF förverkligar potentialen i designen KODO – Soul of Motion. Perfekta proportioner och snygga sedanlinjer – den här sportiga cabrioleten förmedlar glädje till alla som ser den. 


Tack vare takets snygga design kan du njuta av den friska luften på ett nytt sätt samtidigt som du kan känna dig helt säker och bekväm i kupén. Interiören, med karosspaneler som omsluter dig och övergår i exteriören, ger den där känslan av Jinba Ittai som får dig att känna dig som ett med bilen.

 

Designen KODO – Soul of Motion i dess sportigaste utförande

Lackeringstekniken TAKUMI-NURI

Ny högklassig metallicfärg – Machine Gray

Aerodynamisk, droppformad kupé

 


  • Eleganta, jämna linjer

   Eleganta, jämna linjer

   Den snygga stilen på taket på MX-5 RF omfattar sidosektioner som sluttar svagt mot bakpartiet, samtidigt som de omsluter föraren på sidorna i en perfekt droppformad kupé. Takets mjuka linjer förenas med den raka karosslinjen som går från det främre överhänget, över motorhuven och vidare till förvaringsutrymmet för taket baktill på bilen. Resultatet är en elegant sedansilhuett som garanterat får folk att vända sig om. 

   Eleganta, jämna linjer

  • Lyxig interiör

   Lyxig interiör

   Kupén i MX-5 RF fokuserar på förarens komfort och dess design kommer få dig att le, då alla viktiga kontroller är placerade i perfekt symmetri. De svarta lädersätena av hög kvalitet är mjuka att ta på och framhäver interiörens avslappnande och sofistikerade känsla.

   *Färgen Auburn är inte tillgänglig på alla marknader.

   Lyxig interiör

  • Fällbart tak i världsklass

   Fällbart tak i världsklass

   Det fällbara taket på MX-5 RF är noga genomtänkt och snyggt utformat och fälls ner på bara 13 sekunder. Takpanelerna ovanför huvudet och glaset i bakrutan försvinner smidigt utom synhåll, medan den bakre delen av taket förblir på plats när cabrioleten är nerfälld. Det här är en helt unikt design som skiljer sig från alla andra hardtop-modeller på marknaden.

   Fällbart tak i världsklass

  • Nyutvecklad karossfärg

   Nyutvecklad karossfärg

   Mazdas lackeringsteknik TAKUMINURI ger ett precist resultat av hög kvalitet, vilket gör att bilen ser ut att ha handlackats av en skicklig hantverkare. Den spännande och lockande färgen Machine Grey ger uttryck för skönheten i maskinens styrka och precision. Tack vare den starka kontrasten mellan ljus och skugga samt den eleganta, täta finishen ser MX-5 RF ut att vara utmejslad från ett massivt stålblock.

   Nyutvecklad karossfärg

  • Bagageutrymme utan kompromisser

   Bagageutrymme utan kompromisser

   Våra designers såg till att MX-5 RF inte offrade bekvämligheten när de skapade ett fällbart tak som förvaras utom synhåll på ett kompakt och effektivt sätt. Den snygga profilen och eleganta designen har bevarats samtidigt som det fristående bagageutrymmet garanterar samma bagagerumsvolym som modellen med sufflett, så att två handbagage av standardmått får plats. En perfekt kombination av stil och funktion.

   Bagageutrymme utan kompromisser

  • En Jinba Ittai-känsla av enhetlighet

   En Jinba Ittai-känsla av enhetlighet

   MX-5 RF förenar insidan och utsidan i perfekt harmoni. Genom att sudda ut gränserna mellan interiören och exteriören uppnås en fantastisk känsla av Jinba Ittai – att bilen och föraren är ett. Karosspanelernas svepande linjer övergår i kupén lika mjukt och sömlöst som den friska luften släpps in.

   En Jinba Ittai-känsla av enhetlighet

  • Rattdesign

   Rattdesign

   Låt fingrarna sluta sig runt läderratten, som är av högsta kvalitet med röda sömmar, snygga detaljer i satin och krom samtidigt som du kontrollerar musiken med de praktiska ljudkontrollerna på ratten. Den ergonomiska formen är framtagen för att passa händerna, vilket ger snabb och enkel kontroll på slingrande vägar.

   Rattdesign

  Det är inte säkert att den modell som visas säljs på marknaden. Färgerna och vissa exteriör- och/eller interiördetaljer på skärmen kan skilja sig från den faktiska modellen.