Formfulländad dynamisk elegans

 

Vi har utvecklat KODO- designen så att den ska sticka ut. Den kraftfulla framtoningen och de karakteristiska ögonformade strålkastarna gör att den nästan ser levande ut.

 

De klassiska sportbilsproportionerna och de rena linjerna skapar en känsla av kontinuitet. 

 

Interiördesignen hos MX-5 präglas av hög kvalitativ hantverkskänsla,  medan utvalda designelement förstärker formspråket hos denna roadster och framhäver dess eleganta karaktär.

 

Upplev Mazda MX-5 med de bästa förutsättningarna för en dynamisk och inspirerande körupplevelse. Vi lovar något utöver det vanliga. 

  • "nya mazda mx-5" mazda nedcabbat "mazda sportbil" mazda slimmad design "mazda karossdesign" kodo-design

   Klassisk design med öppet tak

   MX-5 har den klassiska profilen hos en öppen, lätt sportbil där sätena har flyttats bakåt och den långa, låga motorhuven sträcker ut sig framför dig.

    

   MX-5 utlovar körglädje och spännande äventyr med sin kompakta form, stabila profil, sina läckra linjer och svepande konturer.

   Klassisk design med öppet tak

  • "mazda MX-5 interiör" mazda MX-5 förarsäte röd "nya mazda MX-5

   Jinba Ittai – en känsla av enhetlighet

   Det är svårt att beskriva bandet som du känner med bilen innan du kör MX-5. Utvalda interiördetaljer i dörrarna är i bilens karossfärg så att den hänger samman med exteriören, vilket suddar ut de synliga gränserna på ett effektfullt sätt.

   Jinba Ittai – en känsla av enhetlighet

  • "nya mazda mx-5" mazda lädergrepp "mazda ratt" mazda interiör "jinba ittai"

   Rattdesign

   Den svarta läderratten med röda sömmar är behaglig att ta på. Formen är optimerad för att ge snabb och enkel kontroll över ratten på slingrande vägar.

    

   Reglagen är monterade inuti de förkromade ekrarna för enkel åtkomst.

    

   Rattdesign

  • "nya mazda mx-5" mazda bakre design "mazda bakljus" kodo-design

   Bakre design

   Muskulösa, upphöjda skuldror och utsvängda skärmar bak skapar volym samtidigt som de rundade hörnen och infällda sidorna ger en tajt och vältrimmad look.

    

   Med ren och enkel formgivning har vi lyckats göra bagageutrymmet längre och djupare, så att du får mer förvaringsutrymme.

   Bakre design