Formfulländad dynamisk elegans

 

Vi har utvecklat MX-5:s KODO-design så att den ska tilltala alla dina sinnen. Den kraftfulla framtoningen och de karakteristiska ögonformade strålkastarna gör att den upplevs som en levande varelse.

 

De klassiska proportionerna och de rena linjerna flödar utifrån och in i bilen och skapar en känsla av kontinuitet och enhetlighet. 

 

Interiördesignen hos MX-5 präglas av en högkvalitativ hantverkskänsla,  utvalda designelement förstärker formspråket hos denna roaster och framhäver dess sportiga eleganta karaktär.

 

Upplev nya Mazda MX-5 och samstämmigheten som skapar de rätta förutsättningarna för en dynamisk och inspirerande körupplevelse utöver det vanliga. 

  • "nya mazda mx-5" mazda nedcabbat "mazda sportbil" mazda slimmad design "mazda karossdesign" kodo-design

   Klassisk design

   Nya Mazda MX-5 är en klassisk roadster i ny tappning. Klassiska proportioner med lång motorhuv, korta överhäng och låg sittställning ger dig en enastående känsla av att vara ett med din bil. Det moderna formspråket och de rena linjerna uttrycker fulländad estetik och kraftfull sportighet. Upplev nya Mazda MX-5 och samstämmigheten som skapar de rätta förutsättningarna för en dynamisk och inspirerande körupplevelse utöver det vanliga. 

   Klassisk design

  • "mazda MX-5 interiör" mazda MX-5 förarsäte röd "nya mazda MX-5

   Interiördesign

   Interiördesignen hos Mazda MX-5 består av utvalda designelement som förstärker formspråket hos denna roaster och framhäver dess sportiga eleganta karaktär. Läderstolar i en kombination av klassiskt svart och accenter i rött skapar en kontrastrik interiördesign som andas balans och perfektion.

   Interiördesign

  • "nya mazda mx-5" mazda lädergrepp "mazda ratt" mazda interiör "jinba ittai"

   Sportiga detaljer

   Formfulländad sportig elegans som inspirerar. Detaljerna som gör skillnad märks inte minst i instrumentpanelen hos nya Mazda MX-5, där former, material och reglage övertygar med sin dynamiska utformning och höga funktionalitet. Läderratten med röda sömmar är också ett exempel på detaljer som skapar en dynamisk känsla och förvandlar resan till en inspirerande körupplevelse.

   Sportiga detaljer

  • "nya mazda mx-5" mazda bakre design "mazda bakljus" kodo-design

   Exteriördesign

   Nya Mazda MX-5 attraherar betraktaren med sin detaljrikedom och sina dynamiska rena linjer redan vid första anblicken. Den upphöjda bakaxeln och den breda bakskärmen ger en kraftfull sportighet,  medan de avrundade hörnen och infällda sidorna ger bilen en fulländad estetik.

   Exteriördesign