Förarorienterad interiör

 

Interiören i Mazda3 är en förlängning av Mazdas designprinciper där alla detaljer är noga utformade med högklassiga material och är inriktad på optimal komfort och ökad körglädje. Med skinnsäten*, skönt utformade stolar, ljudanläggning från Bose®*, head-up display*, elektrisk parkeringsbroms åker alla passagerare bekvämt och kan njuta av färden, oavsett hur lång den är.

 

*Ingår i standardutrustningen för Mazda3 Optimum.

  • LED-strålkastare

   LED-strålkastare

   De nya strålkastarna är proppfulla med LED-teknologi, allt från varselljus som ger Mazda3 ett nytt distinkt utseende dagtid till halv- och helljus med en lång, kritvit ljusbild. På Optimummodellen finns även adaptiv avbländning som med hjälp av en kamera identifierar var andra trafikanter befinner sig och bländar endast ner de delar av ljusbilden som nöden kräver. Klockrent för dig som tänker långsiktigt. 

   LED-strålkastare

  • Högklassiga metallicfärger

   Högklassiga metallicfärger

   Machine Grey är en helt ny 3-skikts premium metalliclack som ger ett otroligt djup och lyster. Den är lackerad på samma princip som vår populära färg Soul Red, båda med ett reflektrande skickt av metallicflakes i botten, sedan ett skickt av genomskinlig pigment som lyser upp när ljuset reflekteras i bottenskiktet. Överst ligger ett lager med klarlack för att skydda och ge extra glans.

   Högklassiga metallicfärger

  • Nydesignad, uppvärmd ratt

   Nydesignad, uppvärmd ratt

   Filosofin bakom Mazdas förarcentrerade design är att skapa en perfekt körmiljö. Därför har vi förbättrat ratten genom att minska storleken på både reglagen och krockkuddarnas kåpor, av ergonomiska skäl. Ratten värms även upp strax efter att motorn startas, så att händerna hålls behagligt varma på vintern (Vision och Optimum).

   Nydesignad, uppvärmd ratt

  • Stora lättmetallfälgar

   Stora lättmetallfälgar

   Den sportiga 18” fälgen har fått ett nytt utseende till den uppdaterade 2017 års Mazda3 som passar bilens utsida perfekt. Utformningen håller även vikten till ett minimum, vilket ger en låg ofjädrad vikt som påverkar köregenskaperna på ett positivt sätt.

   Stora lättmetallfälgar

  Det är inte säkert att den modell som visas säljs på marknaden. Färgerna och vissa exteriör- och/eller interiördetaljer på skärmen kan skilja sig från den faktiska modellen.

   

  Uppvärmd ratt ej tillgänglig på marknader i söder