Den starka framtoningen och det ändamålsenliga utseendet hos 2017 Mazda6 i den nya, högklassiga metallicfärgen – Machine Gray

Sportig exteriör och förarcentrerad interiör

 

Mazda6 Sedan är utformad efter designtemat KODO – Soul of Motion som hämtar inspiration från kraften och elegansen hos vilda djur i ögonblicket då de attackerar sitt byte. Från de svepande karosskonturerna och den dynamiska stilen till den förbättrade komforten och bekvämligheten i kupén – varenda detalj på Mazda6 Sedan har noga utformats med en förarcentrerad inriktning och framkallar känslor hos alla som ser den.

 

Med den otroligt rymliga,  den nydesignade ratten, den förarcentrerade bakre konsolen och instrumentpanelen, för att inte tala om den sportiga men kraftfulla karossen – varenda detalj på Mazda6 Sedan är noga övervägd för maximal komfort.

  • Atletisk exteriör

   Dynamisk exteriör

   Stilen på Mazda6 Sedan är en utveckling av vår designstil KODO. En stark framtoning och dynamisk kaross ger en känsla av förväntan inför den körglädje som väntar. LED-strålkastarnas skarpa konturer bidrar till bilens starka närvaro på vägen. Nattetid ger adaptiva LED-lampor fram och bak ett genomträngande ljus, för utmärkt sikt. Stora 19" lättmetallfälgar gör Mazda6 Sedan ännu mer iögonfallande.

   Dynamisk exteriör

  • Människocentrerad interiör

   Förarcentrerad interiör

   Interiören är noga utformad med högklassiga material och inriktad på lyxig komfort. Varenda del förstärker körglädjen, från skinnsätena* och ljudsystemet från Bose®* med elva högtalare till de genialt utformade Karakuri-sätena som gör det till ett rent nöje att använda bagageutrymmet. Förarstolen har en inbyggd minnesfunktion* för körställningen, elektrisk parkeringsbroms och sätesvärmare i baksätet*, för lite kallare dagar. Tack vare den rymliga kupén sitter du bekvämt och kan njuta av körningen, oavsett avstånd.

   *Mazda6 Optimum

   Förarcentrerad interiör

  • Högklassiga metallicfärger

   Högklassiga metallicfärger

   Vi har skapat en ny, högklassig metallicfärg, Machine Grey som framhäver den dynamiska och utsökta designen hos Mazda6 Sedan.


   Mazdas passion för bilar förkroppsligas helt av den högklassiga metallicfärgen Soul Red – en djup, intensiv röd som utstrålar passion och energi. 

   Högklassiga metallicfärger

  • Nydesignad uppvärmd ratt

   Nydesignad uppvärmd ratt

   Filosofin bakom Mazdas förarcentrerade design är att skapa en behaglig körmiljö. Därför har vi förbättrat rattkomforten och minskat storleken på både reglagen och krockkuddarnas kåpor, av ergonomiska skäl. Ratten värms även upp strax efter att motorn startas, så att händerna hålls behagligt varma på vintern (till Vision och Optimum).

   Nydesignad uppvärmd ratt

  Det är inte säkert att den modell som visas säljs i Sverige. Färgerna och vissa exteriör- och/eller interiördetaljer på skärmen kan skilja sig från den faktiska modellen.