Lorem ipsum dolor sit amet

En dynamisk exteriör och förarcentrerad interiör

 

Designfilosofin KODO – Soul of Motion ger bilen rörelse och utstrålar sportighet för att ge Mazda6 Wagon dess personlighet. Vår prisbelönta och dynamiska KODO-design hämtar sin inspiration i den smidiga rörelsen och kraften hos en gepard.


Med den rymliga, förarcentrerade interiören, den nydesignade ratten och instrumentpanelen är varenda detalj på Mazda6 Wagon noga övervägd för maximal komfort och säkerhet, så att du verkligen kan njuta av körglädjen som väntar.

  • Atletisk exteriör

   Dynamisk exteriör

   Utseendet på Mazda6 Wagon är en förlängning av vårt designspråk KODO. De snygga linjerna, det sportiga utseendet och de slimmade konturerna förstärker känslan av rörelse. Nattetid ger LED-lamporna fram och bak ett genomträngande ljus även på de mörkaste vägarna. Formen på Mazda6 Wagon förstärks ytterligare av 19'' aluminiumfälgar och de automatiska ytterbackspeglarna gör att du har en sak mindre att tänka på.

   Dynamisk exteriör

  • Högklassiga färger

   Högklassiga färger

   Den nya, högklassiga metallicfärgen i aluminium, Machine Grey, ger en autentisk metallook. Detta uppnås med hjälp av den utvecklade lacktekniken TAKUMINURI. Machine Grey framhäver den dynamiska KODO-designen. 


   Den högklassiga metallicfärgen Soul Red har skapats för att utstråla passion och energi. 

   Högklassiga färger

  • Människocentrerad interiör

   Förarcentrerad interiör

   Interiören i 2017 Mazda6 Wagon är en förlängning av Mazdas designprinciper där alla detaljer är noga utformade med högklassiga material och är inriktad på optimal komfort och ökad körglädje. Med skinnsäten*, skönt utformade Karakuri-säten, ljudanläggning från Bose®*, minnesfunktion för förarstolen*, elektrisk parkeringsbroms och sätesvärmare bak* sitter alla passagerare bekvämt och kan njuta av körningen, oavsett hur lång den är.

    

   *Funktionen finns i Mazda6 Optimum.

   Förarcentrerad interiör

  • Nydesignad uppvärmd ratt

   Nydesignad uppvärmd ratt

   Filosofin bakom Mazdas förarcentrerade design är att skapa den perfekta körmiljön. Därför har vi förbättrat rattkomforten och minskat storleken på både reglagen och krockkuddarnas kåpor, av ergonomiska skäl. Ratten värms även upp strax efter att motorn startas, så att händerna hålls behagligt varma på vintern (Vision och Optimum).

   Nydesignad uppvärmd ratt

  Det är inte säkert att den modell som visas säljs i Sverige. Färgerna och vissa exteriör- och/eller interiördetaljer på skärmen kan skilja sig från den faktiska modellen.