Filmer

Bekanta dig med helt nya Mazda3


Du kommer att bli hänförd av helt nya Mazda3. Inte bara av det tjusiga utseendet, utan av själva känslan att köra bilen. Med sin innovativa SKYACTIV-teknik ger Mazda3 utmärkta prestanda med en smidighet du skulle förvänta dig av en mycket mindre bil. Och den slagkraftiga KODO-designen kommer att beröra dig även när bilen står still. Upplev helt nya Mazda3.

 • KODO Design Evolution

  Vi på Mazda tycker att designen ligger i de små detaljerna. Hantverksskicklighet, den sanna kopplingen och fysiska dimensionen mellan mänskliga händer och våra bilar, spelar en viktig roll när vi skapar Mazdas perfekta körmiljö. Strävan efter ultimat skönhet med hjälp av KODO Design Evolution blir till energi som lever vidare och kan kännas under körningen för att ge dig glädje och ett speciellt band till din nya Mazda CX-5.

 • I Mazda HAZUMI kombineras alla de fyra element som Mazda satsar på för sina modeller i den nya generationen: designtemat KODO – Soul of Motion, SKYACTIV-teknik, Mazda Proactive Safety och ett nytt invändigt anslutningssystem som kallas MZD Connect.

 • Bekanta dig med helt nya Mazda3

  Du kommer att bli hänförd av helt nya Mazda3. Inte bara av det tjusiga utseendet, utan av själva känslan att köra bilen. Med sin innovativa SKYACTIV-teknik ger Mazda3 utmärkta prestanda med en smidighet du skulle förvänta dig av en mycket mindre bil. Och den slagkraftiga KODO-designen kommer att beröra dig även när bilen står still. Upplev helt nya Mazda3.

 • Nya Mazda6 bygger på vårt designtema "KODO – Soul of Motion"

  Ta reda på hur vår chefsdesigner skapade nya, snygga Mazda6 – en kraftfull och elegant bil med stora muskler och en djurlik smidighet. Karossen har tre karakteristiska linjer som utmanar det traditionella.

 • Nya Mazda6 Wagon – motormässan i Paris

  Häng med Jur Raatjes och få en förhandstitt på nya Mazda6 Wagon som lanseras på motormässan i Paris 2012 – du får bland annat se den snygga exteriören, det större bagageutrymmet, den harmoniska föraranpassade kupén och den nya säkerhetstekniken. Låter det spännande? Motormässan i Paris är öppen för besökare mellan den 29 september och den 14 oktober.

 • Nya Mazda6 Wagon – presskonferens

  Se vår presskonferens på motormässan i Paris 2012, där Mazda Motor Europes President och CEO Jeff Guyton och Mazda Motor Corporations President och CEO Takashi Yamanouchi presenterade nya Mazda6 Wagon och avslöjade varför denna sportiga och snygga kombimodell trotsar konventionerna.

 • Minagi – video

  Konceptbilen Mazda Minagi innehåller all den nya SKYACTIV-teknologin och det nya designspråket KODO - Soul of Motion. Med detta signalerar vi att en ny generation Mazda är på väg.

 • Nya Mazda6 Sedan

  När du ser den snygga karossen med inspiration från "KODO – Soul of Motion" förstår du varför nya Mazda6 Sedan fick ett sådant fint mottagande på motorsalongen i Moskva 2012.

 • Nya Mazda6

  Ta en första titt på Mazdas nya flaggskeppsmodell. Nya Mazda6 har både avancerad SKYACTIV-teknologi och det nya designspråket KODO – SOUL OF MOTION.

 • Mazda Shinari. Snabb och kraftfull

  En bil som ser ut att röra sig, fast den står still ... Låter det spännande? Det tycker vi. Ta en titt på vår nya konceptbil Shinari. Det är omöjligt att förbli oberörd.

 • Nya Mazda5 – inifrån och ut

  Ta en titt på sjusitsiga Mazda5 – från de flödande linjerna till dess välkomnande och funktionella interiör.

 • Mazda Shinari. Designspråket KODO i ett nötskal

  Vårt nya designspråk handlar om "Soul of Motion". Det första exemplet är konceptbilen Mazda Shinari.

 • Konceptbilen Mazda Shinari – förhandstitt

  Ett designkoncept från Mazda är alltid något alldeles extra. Här får du en förhandstitt på din nya favorit: Mazda Shinari.

Visa alla filmer