Kvalitet

Karriär

Att arbeta på Mazda

 

Företaget grundades 1920 i den japanska staden Hiroshima. Idag är vi ett multinationellt företag med medarbetare från alla kulturer. Vår arbetsmiljö är internationell i allra högsta grad.

 

Vårt sätt att tänka

 

Vi vill göra det möjligt för personalen att arbeta i en entreprenörsanda. Vi vill att de ska känna stolthet och ansvar. Vi vill att de ska tänka kreativt och ta sig an utmaningar på nya, oväntade sätt. Det är nyckeln till vår framgång. Så när vi rekryterar ny personal är det här några av de egenskaper vi söker.

 

Våra bilar är ett resultat av ett ovanligt tänkesätt. Vi hanterar problem på nya, innovativa sätt och kan därmed bygga bättre bilar. Och viktigast av allt: Vi bygger snygga, sportiga bilar som är roliga att köra!

 

Vår personal

 

Vi är ett kundfokuserat företag. Därför är det viktigt att vår personal förstår kunderna, så att de kan skapa bilar och tjänster som kunderna efterfrågar.

 

Hos oss finns det utrymme för utveckling och möjlighet att arbeta på olika platser. Vi tar vara på din kompetens och hjälper dig att lyckas. Hur högt du sedan klättrar är helt och hållet upp till dig. Är du intresserad av att arbeta på ett spännande bilföretag, ska du ta en titt på vad Mazda kan erbjuda.

 

Mazda i Sverige

 

Mazda Motor Sverige är alltid intresserade av att få talangfulla människor med i laget.

 

Du är välkommen att kontakta Mazdas skandinaviska HR Manager, Bettina Samson, på telefon +45 26318845 eller genom att sända in ett personligt brev samt CV till Bsamson@mazdaeur.com.

 

 

Utmanarna – Hur vårt förflutna formar vår framtid

 

Vi nämnde arvet efter Hiroshima tidigare. Det har gett oss en kämparglöd som hjälper oss att lyckas även i uppförsbackar. Ta en titt på vår video om hur Hiroshima-andan leder oss framåt än idag.

Utmanarna

<p>Här får du veta hur arvet efter människorna i Hiroshima hjälpte oss att skapa bättre bilar.</p>

Utmanarna

 

Här får du veta hur arvet efter människorna i Hiroshima hjälpte oss att skapa bättre bilar.

car

upquote Arvet efter Hiroshima är att aldrig ge upp, att sträva mot perfektion. Att behålla sin kämparglöd. downquote

Masahiro Moro

Executive Officer – Mazda Japan