smartphone-anslutningar mazda

En mer givande körupplevelse

 

MZD Connect ger föraren total kontroll så att du kan hålla dig uppdaterad och samtidigt köra säkert. Utför uppgifter utan att bli distraherad och justera bilens kommunikations- och navigeringsinställningar så att du kan fokusera på att njuta av körningen. Det är ett perfekt exempel på Jinba Ittai.

 

Röstigenkänning, Mazdas HMI commander och knapparna på ratten ger dig tillgång till funktionerna, tjänsterna och apparna på en kompatibel smartphone samtidigt som du kan fokusera på vägen. Njut av funktionerna i dina favoritappar med smartphone-integrationen i MZD Connect.

 

Apple CarPlay™ och är tillgängliga för alla bilmodeller utrustade med MZD Connect. Kontakta en återförsäljare när du vill köpa och installera programfunktionen i din Mazda.

Apple CarPlay™

Apple CarPlay™ är det smarta och säkra sättet att använda din iPhone när du kör. Få enkelt tillgång till Apple Music, kartor, meddelanden och ring samtal med Siri eller via bilens HMI Commander och pekskärm.

Apple, iPhone och Siri är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och andra länder. Apple CarPlay är ett varumärke som tillhör Apple Inc.


Android och Android Auto är varumärken som tillhör Google LLC.