hero

Köpa

Privat finansiering

 

Vi vill hjälpa dig i ditt bilköp. Därför har vi tagit fram finansieringsalternativ, där låneupplägget anpassas till din ekonomi och dina förutsättningar.

 

I samband med ditt bilköp ger återförsäljaren dig kreditbesked på plats. Alla våra finansieringsformer kan dessutom med fördel kombineras ihop med tillval och serviceavtal. Genom att finansiera köpet via Mazdas återförsäljare behöver du inte vänta flera år tills du har sparat ihop pengarna eller lägga ditt sparkapital på hela bilen, istället räcker det att du betalar kontantinsatsen på 20 procent. Genom att bilen blir din säkerhet för lånet går det snabbt och enkelt att ordna.

 

Vi erbjuder dig som möjlighet att finansiera din bil till fast eller rörlig ränta. Du kan när som helst göra en extra amortering på ditt lån och på så vis minska månadskostnaden eller få kortare kontraktstid. Vill du slutbetala ditt lån i förtid gör du det utan att det tillkommer några extra avgifter. Dessutom är inbetald ränta under året avdragsgill i din deklaration och vi skickar ut kontrolluppgifter till dig i god tid innan det är dags att deklarera. Du har även möjlighet att lägga upp ditt lån med rest­värde. Det innebär att lånet läggs upp på en kortare kontraktstid med ett restvärde.

 

Fördelen med restvärde

 

Det är du som kund som bestämmer vilket alternativ som passar just dig och din livssituation vid kontraktstidens slut. Du har tre valmöjligheter:

 

• Om du vill byta till en ny bil kan ett eventuellt överskott i din nuvarande Mazda helt eller delvis användas som kontantinsats i nästa bilaffär.

• Vill du behålla din bil så kan vi förlänga ditt kontrakt tills bilen är betald.

• Du har också möjligheten att lösa ditt lån.

 

För att få hjälp med att finansiera ditt bilköp kontaktar du din närmsta återförsäljare.

 

Mazda Försäkring - en bilförsäkring i toppklass


Din Mazda är värd en riktigt bra försäkring. Därför rekommenderar vi Mazda Försäkring hos Folksam som är ett stabilt företag med lång erfaranhet. Folksam är specialister på Mazda och vet bland annat vilka verkstäder som ska anlitas om din bil skulle råka ut för någonting. Försäkringen kan även ge dig en hyrbil om din egen bil blir skadad. Läs mer om Mazda Försäkring i samarbete med Folksam här


Därför tecknar du Mazda försäkring

 

  • Hyrbil ingår under 65 dagar – Du får betalt för hyrbil om din egen bil måste in på verkstad efter en ersättningsbar brand-, stöld-, maskin- eller vagnskada
  • Extra generös maskinskadeförsäkring – gäller upp till 10 år eller 15 000 mil

 

Läs mer om Mazda Försäkring här

 

Mazda körklar - prova på-försäkring för din nya bil

Prova på-priset gäller under sex månder med samma villkor som den ordinarie Mazdaförsäkringen och kan endast tecknas vid köp av bil hos en Mazdaåterförsäljare. Försäkringen kan tecknas för alla Mazdabilar som är yngre än tio år. 

 

 Läs mer om försäkringen och priser här


Hjälp med finansiering?