hastighetsmätare

Digital servicebok

Tidigare har service registrerats via stämplar i en traditionell servicebok. Vi på Mazda har utvecklat en digital servicebok i stället, en säker onlinedatabas där hela bilens servicehistorik sparas. Finns för alla fordon som vi har registrerat sedan juli 2006. Varför då?

 

Det ökar värdet

I den digitala serviceboken registreras all service och allt arbete som utförs på bilen. Denna uppdaterade information ökar bilens andrahandsvärde, eftersom en köpare enkelt kan kontrollera att informationen stämmer. Här finns även information om 3 års Mazda assistansservice och eventuellt utökad garanti.

 

Det är säkert

Om du ska köpa eller sälja en Mazda känns det tryggt att veta att all viktig information finns lagrad i en central databas. Då slipper du oroa dig för att den ska komma bort. Dessutom kan du vara säker på att allting går ärligt till. Mazdas servicehistorik inkluderar till exempel information om antalet körda mil, så eventuella försök att manipulera vägmätaren upptäcks direkt.

 

Det är bekvämt

Du får servicepåminnelser som anpassas till ditt körmönster, så att du aldrig behöver missa en service. När du sedan servar bilen hos din Mazda-återförsäljare får du en uppdaterad utskrift med all serviceinformation. Om ditt exemplar av den digitala serviceboken skulle bli förstörd eller försvinna, kan du få en ny från din återförsäljare.

 

MyMazda

Med vår kostnadsfria app kan du få tillgång till din servicehistorik, hitta en återförsäljare och få support.