Mazda-bilar

Översikt

Mazda Business

 

Tjänstebilsföraren 

 

För dig som letar efter en ny tjänstebil så har Mazda ett brett modellprogram där vi garanterat har en bil som passar dig. Våra bilar är väl utrustade i grunden vilket gör att du inte behöver gå igenom utrustningslistor på flera sidor. Utöver det så erbjuder våra bilar fantastisk design och körglädje som är svår att matcha. För att göra det enklare för dig som tjänstebilsförare, så kan vi erbjuda dig Mazda Business Edition-bilar. Kontakta din närmaste återförsäljare för mer information kring dessa. Välkommen in på en provtur.  


Bilansvarig 

 

Oavsett om du är ansvarig för en större mängd bilar eller bara några stycken så guidar vi dig i vårt modellprogram. Det är viktigt för oss att möta era behov i den situation ni sitter i. Det gäller hela vägen från inköp, finansering till försäkring och service. Vi har ett brett nät av återförsäljare och serviceverkstäder som alla är redo att hjälpa dig och ditt företag. För fler skäl att välja Mazda, läs nedanstående men för att få hela upplevelsen, besök någon av våra återförsäljare och bilda dig en egen uppfattning. Välkommen!

 

Fem bra skäl att välja Mazda som företagsbil

 

1. Ekonomi

Mazda står för ett ekonomiskt och smart bilägande. Inköpspriset är attraktivt och bränsleförbrukningen är oerhört låg inte minst med våra senaste SKYACTIV-teknologi. Våra bilar och låga CO₂-värden innebär också skattemässiga fördelar. Mazdas höga kvalitetsnivå ger dig både låga underhållskostnader och ett högt restvärde när det är dags att sälja bilen. Våra återförsäljare hjälper gärna att se på olika alternativ som passar dig bäst gällande finansieringslösningar och avtalsfrågor.

 

2. Pålitlighet

Talrika jämförelser har bevisat att Mazdas kvalitet är svårslagen. Sedan 2002 har Mazda vunnit över 600 utmärkelser och priser. Ännu mera anmärkningsvärt är kanske att en tredjedel av dessa priser är första- eller andraplatser i ”Årets Bil” runt om i världen. Detta kopplat till ett väl utbyggt nät av Mazdarepresentanter med hög kunskapsnivå runt om i Sverige gör att vi gemensamt kan hålla din Mazda i topptrim och att du aldrig behöva vänta länge när det är dags för service. Vår relation tar med andra ord inte slut när vi väl har levererat bilarna till företaget.

 

3. Körglädje

Körglädjen är en viktig ingrediens i alla Mazdas bilar. Pigga motorer, direkt styrning och ett chassi som tar dig exakt dit du vill. Pressen lovordar Mazdas körglädje gång på gång. Fördelen för dig? Att du som nöjd förare kommer att se fram emot nästa tur i din Mazda.

 

4. Garantier

Mazdas garantier är en ytterligare säkerhet för ett problemfritt bilägande. Vi erbjuder Sveriges längsta bilgaranti som sträcker sig hela 10 år. Läs mer om vår 10-årsgaranti här.

 

5. Säkerhet

Med precisa köregenskaper och antisladdsystemer DSC som standard är din Mazda maximalt förberedd om du skulle råka ut för en otäck situation på vägen. Går olyckan inte att undvika kan du lite på Mazdas krocksäkerhet: vid en eventuell kollision fördelas krafterna på ett effektivt sätt runt kupéutrymmet för att skydda passagerarna. Detta sker med hjälp av Mazdas eget avancerade säkerhetssystem MAIDAS (Mazda Advanced Impact Distribution and Absorption System).

 

I samband med introduktionen av nya Mazda6 introducerar Mazda en mängd aktiva säkerhetsfunktioner under samlingsnamnet i-ACTIVSENSE. Dessa säkerhetssystem är hjälper dig som förare att undvika en olycka: SBS (Smart Brake Support), SCBS (Smart City Brake Support), RVM (Rear Vehicle Monitoring), LDWS (Lane Departure Warning System), HBC (High Beam Control), MRCC (Mazda Radar Cruise Control), FOW (Forward Obstruction Warning), AFS (Adaptive Front-lightning System) och DRSS (Distance Recognition Support System).