play

My Mazda-appen

UPPTÄCK MY MAZDA-APPEN

VAR UPPKOPPLAD NÄR DU ÄR PÅ SPRÅNG

My Mazda är det smidigaste sättet att få tillgång till alla dina Mazda-uppgifter – var som helst och när som helst.

My Mazda-appen har omdesignats för att förbättra upplevelsen för Mazda-ägare och göra det enklare, mer personligt och mer givande.

Appen hjälper dig att hålla ordning på alla viktiga Mazda-dokument, servicescheman och servicehistorik, få praktiska påminnelser om service, titta i handböcker samt kontakta vägassistans. 

Har du inte en Mazda, men vill veta mer? Du kan också använda My Mazda för att bygga en bil i konfiguratorn, titta på användbara videoklipp eller hitta närmaste återförsäljare.

My Mazda finns som app för mobiler och surfplattor med iOS eller Android. Ladda ned appen och registrera dig med en giltig e-postadress – det tar bara några minuter.

DEN DIGITALA MAZDA-UPPLEVELSEN

Nu går vi vidare och förbättrar din digitala Mazda-upplevelse ytterligare. Under tiden kommer My Mazda-webbplatsen på datorer och mobiler att vara otillgänglig. Nuvarande kunder som använder My Mazda kan dock hitta alla dokument som servicescheman och digitala serviceböcker på sina My Mazda-konton via appen My Mazda. Allt du behöver göra är att uppdatera appen på din mobil eller surfplatta, logga in med användarnamn samt lösenord och följa stegen för att bekräfta ditt konto.

SÅ HÄR REGISTRERAR DU DIG

 • 1

  Ladda ned My Mazda-appen för iOS eller Android från appbutikerna.


  AppStoreGoogle Play

 • 2

  Skriv ditt namn, en giltig e-postadress och välj ett lösenord. Om du redan äger en Mazda bör du använda den e-postadress som du gav återförsäljaren när du köpte din Mazda. Eller registrera dig med ditt Facebook-konto.

 • 3

  Kom ihåg att bekräfta dina uppgifter genom att klicka på länken i bekräftelsemeddelandet som du får i inkorgen.

 • 4

  Börja utforska My Mazda-appen

KONTAKTA OSS

Om du har frågor kan du kontakta din Mazda-återförsäljare direkt.

Du kan också kontakta Mazdas kundtjänst info@mazda.se som gärna hjälper dig.