hero

Mazda blir samarbetspartner för toppmöte med Nobels fredspristagare

2013-09-05
2426 visningar
seats

Mazda Motor Europe går in som huvudpartner och stödjer det årliga världstoppmötet för tidigare pristagare av Nobels fredspris. I år hålls det trettonde toppmötet i Warszawa mellan den 21 och 23 oktober. Samtidigt står Mazda Motor Europe också värd för en konferens för morgondagens internationella ledare.

- Toppmötet samlar ledande personligheter med olika bakgrunder och religioner, vilka alla delar en stark passion för att på okonventionella sätt kunna bidra till en bättre värld, säger Lech Walesa, fredspristagare och tidigare Polens president. Jag förstår att Mazda har samma synsätt på att utmana konventioner inom sitt område och därför känns det passande att välkomna Mazda som vår nya ledande samarbetspartner,

Det internationella toppmötet för framtidens ledare inom 2013 Youth Summit Programme sker på Lech Walesa Institute´s Civi Academy i Warszawa. Under toppmötet ställer Mazda ett stort antal nya Mazda6 och CX-5 till förfogande för delegaternas olika transportbehov.

- Mazdas historia, liksom nutiden, är full av exempel på hur vårt företag löst olika problem med okonventionella metoder för att hitta bättre lösningar. Som ett resultat av detta vårt synsätt känner vi en stor samhörighet med alla människor i hela världen som delar dessa värden med oss, säger Jeff Guyton, President och CEO, Mazda Motor Europe.

Varje år lockar världstoppmötet för mottagare av Nobels fredspris ett stort antal tidigare fredspristagare, ledare och representanter för olika organisationer, som alla har samma mål, nämligen en fredligare värld. Världstoppmötet arrangeras av “The Permanent Secretariat of The World Summit of Nobel Peace Prize Laureates”, en ideell organisation som bildades 2006. Men det första världstoppmötet arrangerades redan 1999. Första gången som organisationen även arrangerade Youth Summit Programme var 2010.

Håll dig uppdaterad

Mest lästa artikar

Helt nya Mazda CX-3

2015-07-03 | 30557 visningar

Här kan du läsa allt om helt nya Mazda CX-3 Int...

November-premiär för helt nya Mazda3 med pris från 164 900 kr

2013-10-01 | 26832 visningar

Andra helgen i november blir det svensk premiär fö...

Läs allt om helt nya Mazda3

2013-07-12 | 26429 visningar

1. Helt nya Mazda3 – i korthet Skyactiv-teknologi...

Mazda avtäcker VISION COUPE koncept i Tokyo

2017-10-25 | 24816 visningar

Mazda avtäcker VISION COUPE koncept i Tokyo...