hero

Mazda-kampanj för Stockholm Triathlon - Mazda bjuder på delar av startavgiften under april-maj

2009-04-06
2500 visningar
seats

Mazda är för andra året i rad titelsponsor för Mazda Stockholm Triathlon som arrangeras söndagen den 23 augusti mitt i Stockholm. Under april och maj månad bjuder Mazda Motor Sverige på delar av startavgiften för att uppmuntra ännu flera att prova på sporten där man både simmar, cyklar och springer.

- Mazda är även titelsponsor för världens största triathlontävling, Mazda London Triathlon. Vi har sett hur denna tävling utvecklats och fått ett starkt genomslag även hos motionärer. Vi hoppas att vårt erbjudande ska få fler att upptäcka och våga prova på Triathlon. Det är en varierande sport som inte alls behöver vara så tuff och krävande som många verkar tro, säger Klaus Oest, VD Mazda Motor Sverige. Jag utmanar alla, speciellt de som sitter bakom ratten varje dag, att utnyttja detta erbjudande och upptäcka en fantastiskt rolig sport.

Om du anmäler dig till Mazda Stockholm Triathlon under april månad bjuder Mazda på 20 procent av startavgiften. Anmäler du dig under maj får du 10 procents rabatt.

Redan under premiären för Mazda Stockholm Triathlon ifjol blev tävlingen en succé både bland motionärer och elit. Arrangemanget kan i år ta emot två tusen deltagare. Redan nu har många av fjolårets deltagare anmält sig och även lockat med sig vänner och familj.

Mazda Stockholm Triathlon är utformat så att alla intresserade, oberoende av kunskap och träningsnivå, skall ha möjlighet att delta. Tävlingen erbjuder tre olika nivåer från enklare motionsdistans till den olympiska distansen. Deltagarna kan välja att tävla individuellt eller i stafettlag om tre personer, där en simmar, en cyklar och en springer. Möjligheten att delta i stafett har redan lockat många företag att delta som en del i företagets friskvårdssatsning.

Även de Svenska Mästerskapen på den olympiska distansen avgörs under Mazda Stockholm Triathlon.

Start- och växlingsområdet är liksom ifjol placerat framför Sjöhistoriska museet på Kungl. Djurgården. Simmar gör deltagarna i Djurgårdsbrunnsviken. Cykeletappen passerar de vackraste delarna av Stockholm från starten på Kungl. Djurgården och via Strandvägen, Slottet, Skeppsbron, Slussen, Söder Mälarstrand och Norr Mälarstrand når man Stockholms Stadshus, som är vändpunkten.

Löparbanan ligger intill växlingsområdet där huvuddelen av publiken står för att heja på när löparna når mållinjen utanför Sjöhistoriska museet.

För anmälan och mer information se: www.stockholmtriathlon.se

Håll dig uppdaterad

Mest lästa artikar

Helt nya Mazda CX-3

2015-07-03 | 30445 visningar

Här kan du läsa allt om helt nya Mazda CX-3 Int...

November-premiär för helt nya Mazda3 med pris från 164 900 kr

2013-10-01 | 26778 visningar

Andra helgen i november blir det svensk premiär fö...

Läs allt om helt nya Mazda3

2013-07-12 | 26323 visningar

1. Helt nya Mazda3 – i korthet Skyactiv-teknologi...

Mazda avtäcker VISION COUPE koncept i Tokyo

2017-10-25 | 24780 visningar

Mazda avtäcker VISION COUPE koncept i Tokyo...