hero

’Mazda Space’ öppnas i Barcelona

2014-08-29
2931 visningar
seats

Mazda inviger i samband med världspremiären av helt nya MX-5 den 3-4 september ett ”Mazda Space”, en 2 000 m2 stor byggnad i hjärtat av Barcelona, som kommer att bli en central punkt för Mazdas olika arrangemang i Europa. Härifrån kan du t.ex. själv se världspremiären av nya MX-5 på Mazdas hemsida. 

Mazda Space erbjuder stora utrymmen i två våningar för olika typer av aktiviteter. Första våningens 1 000 m2 kan t.ex.användas för bilutställningar, stora konferenser eller vid modellanseringar, som nu närmast nya MX-5. I den lika stora entrévåningen finns stora fria ytor, kontor och mindre konferensrum. Mazda Space är idealiskt för presskonferenser och olika interna aktiviteter som t. ex. kurser och utbildningar i samband med nya produkter och ny teknologi.

Själva placeringen av Mazda Space spelar en viktig roll. Den är centralt belägen i Barcelonas fashionabla El Born-distrikt, nära till affärer, kaféer, barer, restauranger och muséer. Men också nära till Barcelonas stränder. Mazda Space är därför en idealisk plats även för externa kulturella arrangemang och konferenser. Och när inga speciella arrangemang pågår kommer Mazda Space att vara öppet för allmänheten. Detta kommer att ge alla som besöker Barcelona en möjlighet att upptäcka Mazdas DNA, dess historia och nya modeller. På plats finns därför också en liten samling historiska Mazda-modeller som t.ex. första generationens MX-5, Cosmo Sport, R360 Coupé och Carol.

- Det är helt avgörande i dagens samhälle att även få en direkt kontakt med våra kunder, vilket är exakt vad vi gör med Mazda Space i Barcelona, säger Wojciech Halarewicz, Vice President Communications, Mazda Motor Europe. Vi har byggt Mazda Space för att allmänheten och våra kunder fullt ut skall kunna uppleva och följa vårt varumärke eftersom vi onekligen har en mycket intressant historia att berätta.


Mazda Space i Barcelona öppnas officiellt den 3 september med världspremiären av hely nya Mazda MX-5. Alla kan följa premiären av  Mazdas sportbilsikon, världens mest sålda tvåsitsiga roadster genom tiderna, via live stream på

www.mazda.com/stories/craftmanship/mx-5/mx-5_25th/thanksday/


Avtäckningen sker kl. 03.00 på torsdagsmorgonen den 4 september, samtidigt med ett liknande arrangemang i Japan och USA.

Håll dig uppdaterad

Mest lästa artikar

Helt nya Mazda CX-3

2015-07-03 | 30475 visningar

Här kan du läsa allt om helt nya Mazda CX-3 Int...

November-premiär för helt nya Mazda3 med pris från 164 900 kr

2013-10-01 | 26795 visningar

Andra helgen i november blir det svensk premiär fö...

Läs allt om helt nya Mazda3

2013-07-12 | 26356 visningar

1. Helt nya Mazda3 – i korthet Skyactiv-teknologi...

Mazda avtäcker VISION COUPE koncept i Tokyo

2017-10-25 | 24787 visningar

Mazda avtäcker VISION COUPE koncept i Tokyo...