hero

Ny My Mazda plattform för hela Europa

2016-03-17
2948 visningar
seats

Mazda har utvecklat plattformen My Mazda för att göra den ännu mera lättgänglig, funktionell och användarvänlig. My Mazda finns för både web och som app. Här kan Mazda-ägarna bl.a. hitta bilens servicehistorik, servicescheman och olika manualer med instruerande videoklipp.

 

Nya My Mazda är nu mer praktisk att använda än tidigare versioner. My Mazda hjälper bilägaren att hålla ordning på bilens servicehistorik, liksom på kommande servicar och här hittar Mazda-ägaren allt som finns i bilens digitala servicebok, något som Mazda var bland de första att introducera i Europa för mer än tio år sedan. My Mazda fungerar för varje aktuell Mazda-modell.

 

Med en enkel knapptryckning kan du i nya My Mazda bl.a. kontakta Mazda vägassistans för att omdelbart få eventuell hjälp. Du kan också enkelt se var närmaste Mazda-återförsäljare eller -verkstad finns med kontaktuppgifter och kartor. I nya My Mazda, både när det gäller web eller app, kan du som Mazda-ägare skapa din egen profil och välja hur du vill bli kontaktad. Här finns även ”Mina bilar” där du kan ladda upp personliga bilder. Mazda planerar att lägga till ännu flera funktioner under de kommande månaderna.

 

Alla som äger en Mazda har tillgång till ett eget konto i My Mazda. Att registrera sig är enkelt. Det är bara att klicka på My Mazda längst upp till höger på Mazdas hemsida och följa instruktionerna. My Mazda app är gratis och finns hos app stores för både apple och android-baserade smartphones och surfplattor.

Håll dig uppdaterad

Mest lästa artikar

Helt nya Mazda CX-3

2015-07-03 | 30477 visningar

Här kan du läsa allt om helt nya Mazda CX-3 Int...

November-premiär för helt nya Mazda3 med pris från 164 900 kr

2013-10-01 | 26797 visningar

Andra helgen i november blir det svensk premiär fö...

Läs allt om helt nya Mazda3

2013-07-12 | 26364 visningar

1. Helt nya Mazda3 – i korthet Skyactiv-teknologi...

Mazda avtäcker VISION COUPE koncept i Tokyo

2017-10-25 | 24787 visningar

Mazda avtäcker VISION COUPE koncept i Tokyo...