Detaljerna som tar nya Mazda6 till nästa nivå

Därför sätter Mazda människan i fokus

 

Oavsett om du kör eller är passagerare är det viktigt att du reser säkert och bekvämt i din bil. I den nya versionen av Mazda6 finner du bland annat ett helt nytt baksäte som anpassats för högsta möjliga komfort. Även kromdetaljer och japanskt sen-trä bidrar till en äkta premiumkänsla.
Mazda följer det man kallar en människocentrerad filosofi. Varenda detalj i nya Mazda6 har designats och noga utformats för att erbjuda både förare och passagerare optimal komfort.


 

I nya Mazda6 hittar du även den senaste tekniken. Slappna av i ventilerade framsäten och ha full koll på din omgivning med den nya 360-gradersvisningen. Med hjälp av fyra kameror placerade runt om bilen har du hela tiden koll på vad som pågår och du kan enkelt parkera i den där trånga parkeringsplatsen.


Mazda har även valt att standardisera en rad olika säkerhetsfunktioner i Mazda6. Som standard får du nu bland annat adaptiv farthållare, filhållningsassistent och head-up display. 
 

 

All teknik i Mazda6 kan du enkelt styra från infotainmentsystemet HMI Commander som är placerad mellan föraren och passagerarsätet. Med snabb och enkelt tillgång till bilens funktioner blir din resa både bekväm och underhållande.

 

Bygg din Mazda6 här

 

Boka provkörning här

Bränsledekl. bl. körn. 3,9-6,3 l/100 km, CO2 117-156g/km. Tioårsgarantin innefattar: 3 års fabriksgaranti samt 7 års förlängd garanti. Se fullständiga villkor här.