Detaljerna som tar nya Mazda6 till nästa nivå

Detaljerna som tar nya Mazda6 till nästa nivå

Nyligen uppdaterades Mazdas flaggskeppsmodell Mazda6. Säkerhetsutrustning, prestanda och utseende har fått ett betydande lyft. Interiören är helt ny för modellen och det finns flera detaljer som bidrar till en äkta kvalitetskänsla. Här är några av nyheterna.


Ventilerade säten

För första gången kan Mazda nu erbjuda ventilerade framsäten. Sätena är nu även mer anpassade efter människokroppen, med extra ryggstöd och högre komfort både under långa och korta bilturer.


Noga utvalda material

Mazda har fokuserat på att erbjuda både förare och passagerare optimal komfort. Oavsett om du sitter i framsätet eller baksätet välkomnas du av en lyxig interiör. I nya Mazda6 finner du bland annat kromdetaljer och japanskt sen-trä, som bidrar till en äkta kvalitetskänsla.


Minskat vägbuller

Både fjädringssystemet och chassit har uppdaterats i nya Mazda6. I kombination med förbättrad ljudisolering blir körningen mer njutbar för alla passagerare.


Bygg din Mazda6 här

 

Boka provkörning här

Bränsledekl. bl. körn. 3,9-6,3 l/100 km, CO2 117-156g/km. Tioårsgarantin innefattar: 3 års fabriksgaranti samt 7 års förlängd garanti. Se fullständiga villkor här.