Detaljerna som tar nya Mazda6 till nästa nivå

Erbjuder körglädje för både förare och passagerare

 

Med fokus på en körupplevelse av högre kvalitet lanseras nu populära Mazda6 i ett uppdaterat utförande. Tekniker på Mazda har granskat varenda komponent för att ge dig en bil som beter sig exakt som du vill. 

 
En viktig del i arbetet har varit att höja kvaliteten för såväl förare som passagerare.


 

Mazda6 har den senaste SKYACTIV-motorn som ger dig full kontroll i alla lägen. Bilen startar mjukt och snabbt, utan fördröjning eller tvekan. Accelerationen har optimerats vilket gör att minsta förändring i trycket på gaspedalen justerar kraften precis utifrån dina avsikter.


 

För att göra köregenskaperna lika givande som accelerationen har Mazda även designat om fjädringssystemet och chassit, för större komfort. Bilen svänger och styr precis som du vill, och genom en minskad effekt av G-krafter kan alla passagerare ha det bekvämt. I kombination med bättre minskning av buller och vibrationer blir körningen säkrare och mer njutbar än någonsin.

 

Bygg din Mazda6 här

 

Boka provkörning här

Bränsledekl. bl. körn. 3,9-6,3 l/100 km, CO2 117-156g/km. Tioårsgarantin innefattar: 3 års fabriksgaranti samt 7 års förlängd garanti. Se fullständiga villkor här.