Detaljerna som tar nya Mazda6 till nästa nivå

Här är tekniken som tar dig fram säkert i höst

 

Hösten är på ingång i Sverige och det börjar bli dags att byta ut varma kvällspromenader mot bekväma bilturer. I nya Mazda6 har man introducerat ny teknik, redan på standardnivå, för att göra din körning säker och bekväm nu när höstmörkret är på ingång.

Mazda har valt att standardisera en rad olika säkerhetsfunktion i nya Mazda6. Som standard får du nu bland annat adaptiv farthållare, filhållningsassistent och head-up display.Full koll på omgivningen

Slipp stressiga fickparkeringar i stan och minska risken för att köra in i föremål eller andra bilar. Nya Mazda6 har fyra kameror och åtta parkeringssensorer för att kunna visa bilen sedd uppifrån i bilens bildskärm för enklare parkering och manövrering. När du backar hörs ett larm om ett hinder befinner sig för nära bilen. Radarn hjälper dig att upptäcka andra bilister i döda vinklar.

Bygg din Mazda6 här

 

Boka provkörning här

Bränsledekl. bl. körn. 3,9-6,3 l/100 km, CO2 117-156g/km. Tioårsgarantin innefattar: 3 års fabriksgaranti samt 7 års förlängd garanti. Se fullständiga villkor här.