Detaljerna som tar nya Mazda6 till nästa nivå

Kvalitetskänsla i fokus för nya Mazda6

  

Ventilerade stolar, japanskt sen-trä och en minskad bullernivå. Det råder inga tvivel om att Mazda har fokuserat på komfort och körupplevelse nu när man uppdaterat den populära modellen Mazda6.


Mazda

Det första man möts av är den iögonfallande grillen som ger nya Mazda6 en snygg och sofistikerad stil. Den sportiga, dynamiska stilen. Från fronten till bakpartiet ger bilen ett intryck av dynamisk rörelse, även när den står still.
Men den största uppdateringen hittar man inne i kupén. Interiören har gjorts om helt för att ge förare och passagerare en så bekväm resa som möjligt. I nya Mazda6 finner du bland annat ett helt nytt baksäte som anpassats för högsta möjliga komfort. Även kromdetaljer och japanskt sen-trä bidrar till en äkta premiumkänsla.

Mazda


I nya Mazda6 hittar du även den senaste tekniken. Slappna av i ventilerade framsäten och ha full koll på din omgivning med den nya 360-gradersvisningen. Med hjälp av fyra kameror placerade runt om bilen har du hela tiden koll på vad som pågår och du kan enkelt parkera i den där trånga parkeringsplatsen.


Bygg din Mazda6 här

 

Boka provkörning här

Bränsledekl. bl. körn. 3,9-6,3 l/100 km, CO2 117-156g/km. Tioårsgarantin innefattar: 3 års fabriksgaranti samt 7 års förlängd garanti. Se fullständiga villkor här.