MZD Connect
Uppkoppling

En känsla av att vara ett med bilen

 

Med hjälp av MZD Connect kan du hänga med i den moderna världen samtidigt som du håller kontakt med vägen på ett säkert sätt, så att du får total kontroll. Utför uppgiften som ska göras utan att bli distraherad och justera bilens kommunikations- och navigationsinställningar samtidigt som du fokuserar på den rena glädjen i körningen. Det är ett perfekt uttryck för Jinba Ittai.

 

FOKUS PÅ DIG

Vi har fokuserat förarsidan helt på dig och sett till att alla reglage är perfekt placerade. Med all information du behöver inom räckhåll har vi skapat en säker och njutbar körupplevelse utan stress. Men vi har absolut inte glömt passagerarnas behov. Deras sida ger en känsla av frihet och säkerhet i en öppen, rymlig och avslappnad miljö.

 

Information om navigation, kommunikation och underhållning visas på den nya 7-tumsskärmen som kontrolleras antingen med en pekskärm, röststyrning eller Multimedia Commander. Den sitter på instrumentbrädan, ovanför mittkonsolen i stället för i den, och har en betraktningsvinkel på 16°. På så sätt är den mindre distraherande och lättare att se och använda, så att du och din passagerare kan hålla kontakten med vägen, er omgivning och världen omkring er.

KÄNN DIG UPPKOPPLAD

Med MZD Connect kan du enkelt och säkert ringa och ta emot telefonsamtal via den integrerade Bluetooth®-funktionen. Ta emot SMS och svara med fördefinierade meddelanden som du kan ställa in. MZD Connect sitter i förarens ögonhöjd och ger även åtkomst till massor av information via en ansluten smartphone, däribland ljudböcker, trafikrapporter i realtid och e-postkonton. Du kan strömma musik via en kompatibel smartphone och till och med lyssna på internetradio. 


Att hålla sig uppkopplad innebär att man är flexibel och kan anpassa sig efter alla situationer. Mazdas nya anslutningssystem, MZD Connect, fungerar ungefär som din smartphone och kan uppdateras med nya funktioner när de blir tillgängliga. På så sätt är systemet i din bil aldrig föråldrat och alltid i harmoni med dig och vägen.

LÄTT ATT ANVÄNDA

MULTIMEDIA COMMANDER


Nya Multimedia Commander är utformad för att vara lättillgänglig och praktisk, med minimala distraktioner under körningen, och sitter lägligt placerad mellan förar- och passagerarsätet. Multimedia Commander underlättar ”blind” användning av infotainmentfunktionerna. Den gör det möjligt att ändra fordonsinställningarna och säkert bläddra bland information via MZD Connect när du kör. Placeringen gör att föraren kan använda reglaget med en naturlig, enkel rörelse och den intelligenta röststyrningen innebär att det även är enklare och säkrare än någonsin att byta radiostation, zooma in på kartan eller söka bland telefonens kontakter.

HÅLL DIG UPPDATERAD

Med MZD Connect-apparna kan du övervaka bränsleekonomi, visa i-STOP-status, få information om kommande servicedatum och se varningar.


I MZD Connect ingår även ett navigationssystem där de tre första årens kartuppdateringar är gratis. Navigationssystemet uppdateras till en ny version var 6:e månad. I navigationssystemet kan du välja mellan att visa kartor i 2D och 3D samt olika ruttalternativ – snabbast, kortast, mest ekonomiskt och lättast. Du kan även söka efter intressanta platser när du kör. 
*Funktionella och regionala begränsningar kan gälla

**Navigering är ett valfritt tillbehör

BLICKEN PÅ VÄGEN

ACTIVE DRIVING DISPLAY (ADD)

 

Mazdas nya Active Driving Display hjälper dig att undvika distraktioner genom att visa viktig körinformation rakt framför dig, mitt i ditt synfält. Här visas information i realtid, som bilens hastighet, farthållaren, stegvisa vägbeskrivningar och status för de aktiva säkerhetssystemen, inklusive varningar. Viktig information visas i färg på en tydlig, högupplöst panel på instrumentbrädan, mitt i förarens synfält, för att minimera ögonrörelse och distraktioner. På så sätt kan du njuta av körningen utan att ta uppmärksamheten från vägen.

DRIVE TOGETHER

Upplev kraften i Jinba Ittai själv. Upptäck alla modeller, hitta din lokala återförsäljare eller boka en provkörning idag.

Det är inte säkert att den modell som visas säljs i landet. Färgerna och vissa exteriör- och/eller interiördetaljer på skärmen kan skilja sig från den faktiska modellen.